Kræves udvist efter grotesk tiltale:

26-årig gav 11-årig pige og veninde kokain, hash og alkohol - inden han havde sex med dem

Af
Af Daniel Sennek

 
En 26-årig mand er tiltalt for at have givet to mindreårige piger kokain, hash og alkohol, hvorefter han havde samleje med dem. Episoden fandt sted en nat i pari, hvor manden angiveligt udførte de seksuelle overgreb på en 11-årig og en 14-årig pige på Tivoli Hotel i København.
Det skriver Ritzau ifølge TV 2.
Torsdag startede retssagen mod manden. Den 26-årige mand nægter sig skyldig i anklagerne, men erkender, at have haft sex med den ene pige, mens den anden udførte oralsex på ham. Desuden er manden tiltalt for at  have haft euforiserende stoffer på sig og en 12 centimeter lang dolk.
Han erkender også, at han havde både stoffer og kniven på sig.
Anklageren i sagen vil kræve manden udvist med indrejseforbud - samt kræver han, at hver af pigerne får 80.000 kroner i erstatning for overgrebene.
Den 26-årige mand fortæller i retten, at han ikke vidste at pigerne var så unge. De havde angiveligt fortalt ham, at de var 15 og 16 år gamle.
"Vi mødte pigerne på Nemoland. Vi var der i tre kvarter og hyggede os og røg joints. Vi snakkede om at tage på hotel, og jeg bookede et på min telefon. Vi skulle bare have det sjovt og drikke sammen. Jeg blev meget chokeret, da jeg fandt ud af deres rigtige alder. Jeg begyndte at græde, for jeg ville aldrig have været sammen med dem, hvis jeg havde vist det," siger han i retten ifølge Ritzau.

Publiceret 07 December 2017 12:09

SENESTE TV