Kvindelig bilist bakkede på p-plads og kørte kvinde midt over:

Jeg troede, det var en bunke sne

En 50-årig kvinde bakkede på en p-plads ved Fakta i Hovedgård, der ligger tæt på Horsens. Bag bilen stod en 89-årig kvinde. som var i færd med at dirigere sin veninde på plads i en p-bås. Den ældre kvinde blev kørt midt over og slæbt med et kort stykke. Herefter kørte den 50-årige kvinde væk. Den ældre kvinde bækkede armen, skulderen, korsbenet og bækkenet, og hun måtte indlægges på sygehuset i 12 dage, før hun blev udskrevet til en aflastningsplads. Hun har i dag varige mén, skriver Horsens Folkeblad.
Sagen kører nu for retten. Anklageren vil have den 50-årige kvinde dømt for at have handlet groft uagtsomt og for at være stukket af. Hendes forsvarer mener, at der var tale  om et hændeligt uheld.
Den 50-årige kvinde, siger selv, at hun godt nok hørte et mindre bump, da hun bakkede ud fra p-pladsen. Men det havde sneet, og hun troede, at det var en bunke sne.
Anklagemyndigheden går efter at få den 50-årige kvinde dømt for at have handlet groft uforsvarligt ved ikke at kigge sig ordentligt for, før hun bakkede ud af p-båsen. Det skal koste en bøde på knap 10.000 kr., 10 dagbøder á 300 kr. og en ubetinget frakendelse af kørekortet i et halvt år.
Kvindens forsvarer mener ikke, at hans klient har handlet uforsvarligt. Der er tale om simpel uagtsomhed. Og han mener ikke, hun kan dømmes for at stikke af, da hun slet ikke ved, hun har ramt nogen, skriver Horsens Folkeblad.
 

Publiceret 07 December 2017 12:06

SENESTE TV