Vil straffe indvandrerforældre efter ballade i svømmehal:

10-årige drenge gik amok og kaldte personalet for "ludere"

Af
Af Daniel Sennek

 
Det skal være muligt at straffe indvandrerforældre i Greve Kommune, hvis deres børn skaber utryghed og laver ballade. Det mener Venstres byrådsmedlem og kommende formand for Greve Kommunes integrationsudvalg, Morten Dahlin. Forslaget kommer i kølvandet på en flok drenge af anden etnisk herkomst end dansk, der gik amok og skabte utryghed i en svømmehal.
LÆS OGSÅ: En flok på 7-8 drenge i alderen 10 til 14 år amok i svømmehal: Politiet måtte gribe ind
Det skriver TV 2.
"Vi har haft episoder før. Blandt andet tidligere i år med en hel gruppe af indvandrerdrenge, hvor vi satte hårdt mod hårdt og tog en snak med deres forældre. Både politi og kommune var inde over. Fra politisk hold fik vi flere og flere klager fra borgere, der sagde, at de følte sig utrygge og ikke havde lyst til at tage deres børn med i svømmehallen," siger Morten Dahlin til TV 2 Lorry.
I svømmehallen er der nu ansat en vagt, der skal holde orden. Men alligevel mener Mortan Dahlin, at man for eksempel kunne tage børnepengene fra forældrene som straf. Så når Morten Dahlin bliver formand i integrationsudvalget den 1. januar, så skal reglerne strammes.
"Hvis man er ti år og går ned i en svømmehal og kalder personalet for ludere og skaber så meget ballade, at politiet må tilkaldes, så er der noget helt galt med forældrerollen. Der skal vi turde at sætte hårdt mod hårdt. Det kan blandt andet være, at vi går ind og tager børnepengene fra forældrene, for vi gider ikke finde os i denne her opførsel," siger Morten Dahlin til TV 2 Lorry.

Publiceret 13 December 2017 06:36

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV