Pludselig blev han overfaldet i sin have - og fik skamferet sin penis:

Fire afghanere kræves nu udvist

Af
Af Daniel Sennek

 
Det var en helt almindelig forårsdag, da en 43-årig mand i Tinglev var i sin have den 1. maj. Men den endte langt fra almindeligt, da naboerne pludselig hørte råb og skrig fra haven. Manden blev nemlig overfaldet og fik skamferet sin penis af tre mænd og en kvinde, der blev anholdt kort efter. Torsdag begynder retssagen i den makabre sag.
Det skriver Jydske Vestkysten.
De fire personer, der angreb den 43-årige mand, har været varetægtsfængslet siden det groteske overfald. Politiet har efterforsket, men det vides stadig ikke klart, hvad motivet for overfaldet var. Muligvis drejede det sig om jalousi.
De fire tiltalte har alle afghansk baggrund - det samme har den 43-årige mand, der blev overfaldet. Offeret befandt sig i haven med en kvinde - og det er denne kvinde, som er centrum i sagen.
Hun har nemlig tidligere været gift med en af de tiltalte, og hendes bror og 24-årige datter er også blandt de tiltalte. Kvindens eksmand var angiveligt jaloux over den nye mand.
Den 43-årige mand har ifølge anklageren fortsat fysiske og psykiske mén efter overfaldet.
Ifølge anklageskriftet blev han "skåret med en kniv omkring roden af penis, således at penishuden blev løsnet og gled op og skaftet blottet for hud".
Desuden blev han slået med en skovl og sparket i hovedet og på kroppen.
Anklageren kræver, at de tiltalte idømmes fængsel og efterfølgende udvises af landet.
De nægter sig alle skyldige.

Publiceret 14 December 2017 07:35

SENESTE TV