Melinda viser sin naturlige M-skål:

"Jeg spreder kropsglæde og juleglæde"

Mød julegodten Melinda Johansson, som har mere end 57.000 personlige følgere på Instagram, hvor hun spreder kropspositivisme

 
Det er ikke nemt at finde bhér i en størrelse M. Det kender Melinda Johansson fra Landskrona alt til. De skal specialfremstilles og kan kun bestilles få steder. Men så kan man også vælge at gå uden - og den ret forbeholder Melinda sig, også selv om hendes forparti er en svimlende størrelse M-80 au natural.
Se flere sexede julebilleder af Melinda i galleriet til højre for artiklen. 
På Instagram følger 57.700 personer den 24-årige Insta-model under navnet Meelindaaj.
"Det er et sted, hvor jeg kan udtrykke mig selv, og hvor jeg viser, at vi kvinder med kurver sagtens kan tillade os at klæde os sexet - også med stramme toppe, hvis det er det, vi vil," siger Melinda. Missionen er at sprede kropspositivisme ved at vise, at man sagtens kan have selvtillid og elske sin krop uanset, hvilken størrelse man har.

Personlig udvikling - personlig sejr

For Melinda er det samtidig en personlig kamp, som hun er ved at vinde.
Skoleårene bød på massiv mobning, som for alvor tog fart, da Melinda begyndte at udvikle sig hurtigere end alle de andre kammerater.
"Først hadede jeg mine kvindelige former og gemte mig bag store trøjer, men efter 9. klasse besluttede jeg, at det skulle være slut, og siden den dag har jeg arbejdet på at genopbygge min selvtillid," siger Melinda, som nyder bekræftelsen, hun får fra sine fans.
"At mærke, at andre synes, jeg er attraktiv, føles godt. Det hjælper mig videre fra, hvordan jeg tidligere har set mig selv," siger Melinda, der har en svensk mor og en afghansk far, og som til dagligt arbejder som konditor.
I disse dage er Melinda i ekstra godt humør. Hun elsker julen, som er en stor højtid i hendes familie, og det smitter i den grad af på hendes billeder. Der er ikke tale om en decideret julekalender, men en stribe erotiske billeder, der viser hendes store glæde ved højtiden.

Følg Melinda på Instagram her: KLIK Meelindaaj

Publiceret 18 December 2017 06:30

SENESTE TV