ÅRET DER GIK:

Her mødtes folk til hed sex på kirkegården

Forårsfornemmelserne tog overhånd på Mariebjerg Kirkegård i Gentofte, hvor parkeringspladsen dannede ramme for frække stævnemøder

Af
Signe Haahr Pedersen

Blandt år 2017's mest bemærkelsesværdige læserhenvendelser til lokalavisen Villabyerne, står en besked fra Vangede-borger Tina Fruergaard klart frem.
Flere gange om ugen gik hun tur med sin hund på Mariebjerg Kirkegård i Gentofte, og her blev hun ved med at opleve noget mærkeligt, fortalte hun.
“Det er helt almindelige mennesker, der ankommer i hver deres bil. Jeg har specielt lagt mærke til en dame, der kører i en Audi. Så holder hun her fredag eftermiddag og gør sig klar med læbestift, mens hun venter,” forklarede Tina, da Villabyerne mødtes med hende på kirkegårdens parkeringsplads for at finde ud af, om det nu virkelig kunne passe, at det var blevet et sted, hvor folk mødtes for at have sex på bagsædet.
Men knap var journalisten ankommet, før der holdt en bil med heftig aktivitet bag ruderne. En mandag eftermiddag kl. 14 vel at mærke.
“Jeg kan godt forstå, at det kan virke upassende, hvis man oplever sådan noget, når man er ude for at lufte sin hund, men det er begrænset, hvad vores handlemuligheder er. Jeg har været i kontakt med Nordsjællands Politi, der fortæller, at de i den slags sager agerer på baggrund af konkrete anmeldelser om blufærdighedskrænkelse,” lød det fra Gentofte Kommunes Park- og Vejchef Henning Uldal, da Villabyerne henvendte sig til ham om problemet.
Nu er spørgsmålet, om der stadig knaldes på Mariebjerg Kirkegård?
“Ikke så tit som før,” siger Tina Fruergaard.
“I starten, efter artiklen kom ud, rykkede det ned ad sidevejene. Men ellers har der været helt stille og roligt siden.”
Hun griner og siger, at hun flere gange er blevet stoppet på gaden af folk, der har læst historien.
“Der var mange, der henvendte sig. Nogen kom og fortalte, at de også havde set sådan noget. For eksempel i Charlottenlund, ude i skoven. Folk er begyndt at holde øje med det, og så kommer de til mig som om, jeg er ekspert på området. Det er ret sjovt.”

Spørgsmålet er, om lysten igen stiger i takt med at foråret rammer landet om nogle måneder.

Året der gik i Villabyerne

Med et farvel til 2017 har Villabyerne gået spalterne igennem for at se, hvad der prægede året. Der har været varme politiske emner og valgår for kommunalbestyrelsen. Borgerne var på barrikaderne, mens der var ballade på Bellevue. Og så var der rørende venskaber, roderi på kirkegården og rasende forældre. Villabyerne takker for 2017 - vi glæder os allerede til 2018

Publiceret 29 December 2017 12:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV