Vanvid på p-plads:

Skød til måls efter biler og mennesker med fyrværkeri

Der var torsdag flere farlige situationer med fyrværkeri i Slagelse

 
Respekten for andre menneskers ve og vel kan åbenbart ligge på et meget lille sted hos en større gruppe unge, som torsdag terroriserede bilister og handlende i Slagelse. 
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik i løbet af torsdagen en stribe anmeldelser om alt for løssluppen og direkte farlig omgang med fyrværkeri i byen.
Klokken 16.14 var det på Jacob Dampes Vej, hvor flere personer kastede med fyrværkeri ind over en bygning.
19.25 var det på Byskov Allé, hvor en gruppe unge mennesker skød fyrværkeri direkte mod biler på en parkeringsplads, og senere på aftenen kom endnu en anmeldelse fra Byskov Allé i Slagelse, hvor 8-10 unge igen skød aggressivt og hensynsløst med fyrværkeri. De skød nu både mod biler og personer på parkeringspladsen.
En politipatrulje kørte til stedet i håb om at få fat i personerne, men da de ankom, var gerningsmændene stukket af.

Også ved Aarhus

I Brabrand ved Aarhus oplevede Østjyllands Politi noget lignende torsdag eftermiddag, hvor ukendte gerningsmænd skød en raket mod politiet.
Raketten blev affyret mod en patrulje, der netop havde gjort stop på Janesvej i Brabrand, og den ramte cirka otte meter fra betjentene, der dog ikke kom noget til. De to gerningsmænd var iført mørkt tøj og huer. De løb langs blokken ned mod børneinstitutionen Junglen, hvorfra de forsvandt. Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set de to løbe fra stedet - ring 1-1-4.

Publiceret 29 December 2017 11:34

SENESTE TV