Advarsel om ecstasy spredes igen med stor hast:

"Ligner det rene slik"

Et Facebookopslag fra maj 2017, med en kraftig advarsel til unge om faren ved at tage stoffer som ecstasy, har igen fået liv på nettet

 
I starten af april 2017 skrev Birgit Skånvad fra Allerød et opslag på Facebook, hvori hun videregav en advarsel fra en sygeplejerske om ecstasy-piller. Opslaget blev hurtigt delt af rigtigt mange, men nu mere end et halvt år senere, er det pludselig igen gået viralt på nettet.
I opslaget, som er placeret sammen med et foto af eksempler på flere forskellige former for ecstasy-piller, lyder det:
"Spred lige rygtet og advar jeres unger! Det ligner mere og mere slik. Billederne er fra Facebook og Google. Selv har jeg set dem på jobbet når de unge panikker og kommer i skadestuen. De viser gerne resten af pillerne de har, i håb om at de så kan få en modgift. Der findes INGEN modgift! Det er ren symptombehandling og krydsede fingre."
Netop nu er Birgits opslag blevet delt mere end 37.300 gange og har fået et hav af kommentarer med på vejen. Hun er både overrasket over og glad for, at det igen begynder at sprede sig på nettet.
"Hvis opslaget på nogen måde kan give anledning til, at de der føler sig fristet tænker sig om en ekstra gang eller advarer deres venner om konsekvenserne - ja, så har det jo tjent sit formål," siger Birgit Skånvad til Lokalavisen.dk.
Du kan deltage i debatten og selv være med til at sprede advarslen om de farverige piller i opslaget herunder.

Publiceret 03 January 2018 15:01

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV