Arkivfoto

Arkivfoto

Morten blev dræbt, da han gik tilbage til værelse 37:

"De andre havde advaret ham"

Af
Af Daniel Sennek

 
For præcis en uge siden blev den blot 32-årige Morten Skou fra Korsør dræbt på værelse 37 på vandrehjemmet Svenstrupgaard i Svenstrup ved Korsør. Morten havde forladt værelset, men vendte tilbage på trods af advarsler. Tilbage til en 53-årig mand, der nu er sigtet for drab.
Det skriver sn.dk.
Lis Rosenfeldt Ottosen er udlejer og administrator på Svenstrupgaard, og hun har talt med flere af lejerne, der oplevede det brutale drab på nærmeste hold.
"Den drabssigtede blev smidt ud af Toften (forsorgshjem i Slagelse, red.), fordi han var voldelig overfor de andre beboere," siger Lis Rosenfelt Ottosen til Sjællandske.

LÆS OGSÅ: Rystende overfald på dreng på åben gade: Revet ned bagfra, slået og sparket
Den skæbnesvangre dag blev Morten Skou advaret af kvindelige beboere om ikke at gå tilbage til den 53-åriges værelse på første sal.
"Morten kom ned fra værelset med en flaske vodka i hånden, efter de andre lejere havde hørt råben og skrigen fra værelset. Derfor advarede de ham mod at gå tilbage, men det gjorde han desværre," siger Lis Rosenfelt Ottosen til Sjællandske. Hun håber, at der venter den 53-årige en lang fængselsstraf.
Det er fortsat uklart, præcis hvordan Morten Skou blev dræbt.

Publiceret 03 January 2018 08:25

SENESTE TV