52-årig mand blev dagens helt i den tidlige morgen:

Reddede 19-årig kvinde fra at springe i døden

Af
Af Daniel Sennek

 
Klokken 05.25 i morges fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en ung kvinde befandt sig på ydersiden af gelænderet på Limfjordsbroen. Hendes intention har at springe i det iskolde vand. Men heldigvis viste anmelderen - en 52-årig mand - sig at være dagens helt.
Det skriver TV 2 NORD.
Den 52-årige mand gik nemlig lige efter anmeldelsen hen til kvinden, og begyndte at tale med hende. Stille og roligt fik den 52-årige mand talt den unge kvinde til ro.
"Efter vi havde fået anmeldelsen, kunne vi se på vores overvågningskameraer ved Limfjordsbroen, hvor kvinden stod henne," siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen, til TV 2 NORD.
Omgående blev en ambulance og en patruljevogn sendt afsted. I mellemtiden havde den 52-årig mand højst sandsynligt reddet kvindens liv. I hvert fald var hun efterhånden så rolig, at da beredskabet ankom kunne de stille og roligt trække hende tilbage til den rigtige side af gelænderet.
"Den unge kvinde var meget ulykkelig, og blev kørt til Aalborg Universitetshospital til et tjek og en snak," siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi til TV 2 NORD.

Publiceret 10 January 2018 08:01

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV