Rystende kanin-drab:

Kun skindet af Ninus lå efterladt tilbage hos familien

Ukendte gerningsmænd står bag et grusomt drab på en kanin i Kjeldbjerg syd for Skive

 
"Hvis jeg nogensinde finder ud af, hvem du er, eller jeg ser dig på min grund, så skal jeg satme trække dit skelet ud af røvhullet på dig."

Sådan skriver en tydeligt frustreret og gal Helena Rasmussen fra den lille by Kjeldbjerg syd for Skive til den eller de personer, som i sidste uge på grusommeste vis dræbte familiens kanin, Ninus. Det skriver Skive Folkeblad.
Da Helena onsdag kom hjem fra arbejde kunne hun konstatere, at nogen havde pillet ved taget på kaninburet og at Ninus var væk. Det helt store chok fik hun et par dage senere, da hun på fliserne i haveskuret fandt resterne af familiens elskede kæledyr.
 
Gerningsmændene har tilsyneladende ført brækket dens nakke, derefter er den blevet flået, kødet er taget med og skindet er efterladt liggende tomt på gulvet.
Først har gerningsmændene brækket nakken på Ninus, derefter har de flået skindet af den, taget kødet med sig og efterladt den tomme kaninpels i et skur lige ved siden af kaninburet.
Helena Rasmussen er naturligvis dybt rystet.
"Jeg synes, det er uhyggeligt, for jeg tænker, at det må være nogle, der har vidst, at jeg var på arbejde i det tidsrum. Og de må have vidst, hvad de har gjort. Jeg havde set til Ninus, inden jeg tog på arbejde, og der sad ham lige så stille i sit bur," fortæller Helena Rasmussen til Skive Folkeblad.
Hun fortæller samtidig, at en jæger har set på kaninpelsen og konstateret, at det er en kniv, der har skåret skindet.

Publiceret 11 January 2018 10:48

SENESTE TV