Mary faldt om midt på gaden:

Nu efterlyser ægteparret de tre unge mænd, der reddede hende

Af
Af Daniel Sennek

 
Tirsdag eftermiddag gik fra at være en helt normal eftermiddag til noget ganske dramatisk for Mary Thunbo i et fodgængerfelt i Randers. Her snublede den 71-årige kvinde nemlig og kom alvorligt til skade - men tre unge mænd kastede sig ud af deres biler og hjalp hende hele vejen til sygehuset.
Det skriver TV2 ØSTJYLLAND.
Nu efterlyser 71-årige Mary Thunbo og hendes mand, Jens-Ole, de tre unge mænd af fremmed herkomst, der tirsdag klokken 13 var Marys redningsmænd, da hun faldt om i fodnægnerfeltet over Jernbanegade i Randers.
"To bilister standsede med det samme op, satte bilerne på skrå, så de spærrede trafikken - og ud af bilerne fløj de tre unge mænd for at hjælp. De fulgte hende helt op på sygehuset," fortæller Jens-Ole Thunbo til TV2 ØSTJYLLAND.
"Min kone har fået en lille blødning i hjernen og en flænge ved øjet, som gør, at hun næsten ikke kan åbne det øje. Hun skal tage den med ro."
Det hele gik meget stærkt, og Mary nåede aldrig rigtigt at takke de tre unge mænd, der beskrives som værende af fremmed herkomst. Nu vil de meget gerne møde dem og sige tak.

Publiceret 12 January 2018 09:01

SENESTE TV