Først slog han næsten mand ihjel - dernæst reddede han offerets liv

En 48-årig mand blev fredag ved Retten i Næstved idømt seks måneders fængsel for grov vold. At han efter overfaldet reddede sit offers liv mildnede straffen

 
En september-dag bankede en 43-årig mand på døren hos en 48-årig mand og hans kæreste i Næstved, og det blev starten på et drama, der var tæt på at ende fatalt. Det skriver sn.dk.
Med en stor trækølle/bat i hånden åbnede den 48-årige mand døren. Han begyndte kort efter at tildele den 43-årige flere hårde slag, så den 43-årige røg baglæns ned ad trappen. Af uforklarlige årsager havde den 43-årige en porcelænskop med sig, da han ankom, og den valgte den 48-årige også at slå hårdt til, så den gik i tusind stykker.
Et lille porcelænsskår ramte uheldigvis den 43-årige mand i halsen, og den efterlod en cirka 10 centimeter lang flænge, som blødte kraftigt.

Ifølge sn.dk blev den aggressive voldsmand nu pludselig redningsmand.
Han tog sin t-shirt af og viklede den rundt om halsen på manden og lagde på den måde tryk på såret samtidig med, at han udøvede førstehjælp, indtil en ambulance kom. Havde han ikke gjort dette, var overfaldet sandsynligvis endt fatalt.
Den 48-årige erkendte sig skyldig i at have slået og skubbet den 43-årige, men hævdede at det var et regulært slagsmål mellem de to.
Det var en formidlende omstændighed, at han hjalp offeret bagefter, og derfor slap han med seks måneders ubetinget fængsel, skriver sn.dk.

Publiceret 13 January 2018 16:12

SENESTE TV