Melindas M-skål var for fræk til Instagram:

"Pludselig var jeg bare fjernet"

Melindas liv på Instagram med over 63.000 følgere blev nulstillet

Af
Af Jacob Nielsen

 
Forleden fortalte Lokalavisen.dk om 24-årige Melinda Johansson, som har stor succes som Instagram-model med mere end 63.000 følgere, der hver dag ser med i hendes kamp for kropspositivisme.

LÆS: Melinda viser sin naturlige M-skål: "Jeg spreder kropsglæde og juleglæde"
Men hvad der kommer let, kan også let forsvinde, som man siger.
Melinda oplevede pludselig, at hendes profil var blevet slettet.
"Jeg vidste i starten ikke, om jeg var blevet hacket eller om det var Instagram, som havde fjernet min konto og hvorfor. Pludselig var jeg bare fjernet. Men jeg ved nu, at det var Instagram, som slettede mig, fordi jeg åbenbart havde forbrudt mig mod deres nøgenhedspolitik. Det var ekstremt frustrerende, da jeg har haft denne Instagram-konto helt tilbage fra 2012, og der er en masse minder fra familieudflugter, billeder af min datter og andre ting, som jeg har brugt mange år på at opbygge, som pludselig var væk. Jeg var helt ødelagt," siger Melinda til Lokalavisen.dk.

Se sexede julebilleder af Melinda i galleriet til højre for artiklen.
Melindas mission er at vise, at kvinder med kurver sagtens kan have selvtillid og elske deres kroppe uanset, hvilken størrelse de har. Hun vil også vise, at det er i orden at klæde sig sexet med stramme toppe, hvis det er det, man vil, men selvom hun kendte til de sociale mediers politik omkring nøgenhed, så mener hun ikke, at hendes billeder lagde op til en udelukkelse.
"Jeg mener, at mine billeder er af uskyldig sensuel karakter, og at der er piger derude, der viser langt ud over, hvad jeg gør. Så det undrer mig, at de anser mig for anstødelig," siger en ærgerlig Melinda, for hvem det hele alligevel ser ud til at ende godt. Melinda har netop modtaget nyheden om, at hendes profil vil blive aktiveret, så hun kan få sit online-liv tilbage. Der var altså tilsyneladende alligevel tale om en fejl fra Instagrams side. Så nu kan både Melinda og hendes 63.000 følgere snart ånde lettet op.
"For nogle er Instagram måske ikke noget, der betyder så meget, men for mig er det et sted, hvor jeg kan udtrykke mig selv, så det betyder alt," siger hun.

Publiceret 18 January 2018 13:34

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV