3 timers vild jagt:

Politihunde fangede østeuropæiske tyve 11 km. fra gerningssted

Fredag aften jagtede Nordsjællands Polit to indbrudstyve

Af
Peter Mailand

En vild politijagt med adskillige hundepatruljer udspillede sig fredag aften og sluttede først da to indbrudstyve blev fanget tre timer senere 11 kilometer væk fra gerningsstedet.
Det hele begyndte på Damgårdsvej i Nivå, hvor en 35-årig kvinde ved 18.30-tiden opdagede, at to indbrudstyve var i færd med at bryde ind i hendes hjem.
Kvinden kontaktede straks politiet, der sendte en hundepatrulje til stedet, og de to tyve flygtede herefter ud over de nærliggende marker.
Herefter lagde politiet en ring om stedet og så gik den vilde jagt - med hundene forrest.
Overfor Uge-Nyt oplyser Martin Tang fra Nordsjællands Politi, at selvom hundene var lige i hælene på de to indbrudstyve, så varede jagten i mere end tre timer, og det lykkedes det først at fange de to gerningsmænd efter tre timer - 11 kilometer væk.
Ifølge sn.dk blev den ene indbrudstyv fundet klokken 21.32 i en hestefold, ni kilometer væk fra gerningsstedet. Kl. 22.10 blev den anden anholdt nær Grønholtvej og Tjørnehøj.
De to mænd - en albansk statsborger på 31 år og en 23-årig rumænsk statsborger - blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de begge blev varetægtsfængslet.
Rumæneren, der nægtede sig skyldig blev varetægtsfængslet til den 29. januar, mens albaneren blev varetægtsfængslet frem til den 5. februar. Han var i besiddelse af manchetknapper, der stammerede fra huset, og kendte sig skyldig.

Publiceret 22 January 2018 12:30

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV