Den nye service er til at begynde med tilgængelig i København og vil senere blive udbredt til andre byer i Danmark og Europa. Pr-foto

Den nye service er til at begynde med tilgængelig i København og vil senere blive udbredt til andre byer i Danmark og Europa. Pr-foto

Find en ledig p-plads med en app

Danmarks mest udbredte parkerings-app kan nu også vise vej til ledige p-pladser

Af
Af Mathias Brandt vroom@sondagsavisen.dk

Den mest udbredte parkeringsapp i Danmark, Easypark, har fået en ny service, som skal gøre parkering nemmere og hurtigere. Den nye funktion hedder Find & Park og viser bilister den bedste vej til ledige p-pladser.

Ifølge Easypark skyldes op mod 30 procent af trafikken i storbyer bilister, der søger efter parkeringspladser. Appen kan vise den bedste vej gennem byen til brugerens destination. Det vil sige den rute, hvor der er størst sandsynlighed for en ledig parkeringsplads på et givent tidspunkt i et givent område tæt på destinationen. For at tage Find & Park i brug skal man opdatere sin Easypark-app.

Nem at bruge

Redaktionen bruger rutinemæssigt Easypark-appen, der er nem at bruge. Ved ankomst ved appen som regel, hvor man er, så man vælger sin bil eller taster et registreringsnummer ind og trykker så på 'Start parkering'. Nu kan man dreje en p-skive på appen eller vælge et tidspunkt. Kort før parkeringen udløber, får man en sms med eller uden lyd, så man kan forlænge tiden, hvis et møde trækker ud.

Appen kan hentes gratis fra Google Play Store og Apple App Store.

Publiceret 14 April 2018 09:00

SENESTE TV