112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Øv for et beskidt trick: Biltyv narrede sig til BMW til 400.000 kr.

Af Jesper Bjørn Larsen

En 38-årig mand fra Gentofte fik tirsdag eftermiddag stjålet sin bil, en BMW 535 til en værdi af mellem 350.000 og 400.000 kr., og det skete på så udspekuleret vis, at man ikke kan fortænke bilejeren, hvis han for en stund har mistet tilliden til sine medmennesker.

Den 38-årige mand havde sat sin bil til salg, og han blev kontaktet af en yngre mand, der viste stor interesse for at købe bilen. De to mænd både ringede og sms'ede sammen og blev enige om, at den mulige køber naturligvis skulle have lov til at prøvekøre bilen.

Det skete tirsdag eftermiddag, og den 38-årige mand tog selv med på turen. På et tidspunkt sagde den mulige køber, at han syntes, der kom mærkelige lyde fra højre forhjul. Han kørte ind til siden, så de kunne se nærmere på det.

I samme øjeblik, bilejeren steg ud af passagersiden, afslørede 'bilkøberen' sit sande ærinde. Han speedede op og efterlod den 38-årige mand måbende på Jægersborg Allé.

"Det er et frækt tyveri. Man skal nok være lidt forsigtig med, hvem man inviterer ud at køre i sin bil", råder kriminalassistent René Letvad fra Nordsjællands Politi.

Politiet har flere spor i sagen, bl.a. det mobilnummer, den falske bilkøber anvendte.

Biltyven var ca. 25-30 år, 180 cm høj og almindelig til spinkel af bygning. Han var iført en Adidas-lignende lynlåstrøje.

Se i øvrigt billedgalleriet herunder med læsernes flotte specialbiler.

Publiceret: 28. November 2012 13:13
Leveret af Villabyerne
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!