Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Onanerede foran mindreårig steddatter: "Vil du ikke give mig et handjob?"

 

En 43-årig mand fra Skælskør er blevet dømt skyldig i samtlige anklager om blufærdighedskrænkelse af to mindreårige piger - bortset fra et enkelt forhold. De to piger er manedns stedbørn.

Det skriver Sjællandske.

Den 43-årige mand blev blandt andet dømt skyldig i at have onaneret foran en af pigerne og spurgt, om hun ville give ham et "handjob" i sommeren 2016. Han har også ved flere lejligheder revet badeforhænget til side, når pigerne var i bad.

Manden blev ved Retten i Næstved idømt 60 dages ubetinget fængsel, samt et besøgs- og boligforbud i to år. Det betyder, at han ikke må være alene i sit hjem med personer under 18 år.

Den 43-årige mand har nægtet sig skyldig i alle anklagerne og har bedt om 14 dages betænkningstid.

Når straffen for blufærdighedskrænkelse i dette tilfælde er relativt hård, skyldes det ifølge anklager Mia Østergaard antallet af forhold - og ikke mindst pigernes unge alder, skriver sn.dk.

Pigerne er i dag henholdsvis 12 og 14 år, og nogle af forholdene går flere år tilbage. De bor ikke længere sammen med deres stedfar.

Ud over den nævnte straf blev manden også dømt til at betale erstatning til de to piger - et beløb, som Sjællandske ikke har kunnet få oplyst.

Publiceret: 17. Juli 2017 08:37
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!