arkivfoto: Wende
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Patrick Nielsen gør comeback til januar

Albertslunderne skal på køre til Struer hvis de vil se Patrick Nielsens næste kamp

Struer Arena bliver rammen om Patrick Nielsens come back den 21. januar 2017. Hvem Patrick skal bokse mod er endnu ikke offentliggjort.

Den 25 årige Albertslunder med 28 sejre, halvdelen hentet på knock out, og et enkelt nederlag på CV'et, har ikke været i ringen i mere end et år. Han er derfor både spændt og også noget rastløs:.

“Jeg glæder mig virkelig meget til at bokse igen,” siger Albertslunderen, der har døjet med en håndskade, som krævede en operation i mellemhånden og i håndleddet. 

“Jeg kan mærke, at 2017 bliver et stort år for mig. Jeg skal tilbage og vise, hvad jeg kan og minde folk om, hvor god jeg er. Jeg skal tilbage på sporet mod en VM-kamp, som jeg var før min skade,” fortsætter Patrick Nielsen. 

“Jeg er topmotiveret og tro mig, man bliver sulten, når man elsker boksning og har været ude i et mere end et år. Træningen går godt, alt spiller, og det kommer det også til at gøre i Struer.”

Udover Patrick Nielsen er der en titel-kamp på programmet. Det er den 23-årige Dina Thorslund fra Struer, som efter 7 sejre på stribe er klar til større opgaver.

Promoter Nisse Sauerland er glad for at Patrick Nielsen er klar til kamp igen, og har fremtidsplanerne klar for bokseren:

“Vi glæder os til at Patrick Nielsen tilbage i aktion. Han har haft et vanskeligt år med sin skade, men nu skal han indhente den tabte tid, og vi vil forsøge at køre ham frem til en VM-kamp senere på året,” siger promoteren.

 

Publiceret: 06. December 2016 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!