Foto: Michael Wulff/Arkiv
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Peters far sad fastklemt efter alvorlig ulykke: "Vanvittigt at diskutere adressen med alarmcentralen!"

 

Peter Jørgensen er mildt sagt rasende. Det er han efter hans far, en 85-årige mand, tirsdag den 11. april var impliceret i en alvorlig ulykke i krydset mellem Tårupvej og Stakkesvang i Taulov. Hans far sad fastklemt, indtil hjælpen nåede frem. Vreden skyldes ikke selve ulykken - men det faktum, at vidnet, der ringede til alarmcentralen skulle diskutere adressen med en medarbejder hos alarmcentralen, inden der blev sendt en ambulance afsted.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

"Det er simpelthen for dårligt, at de ikke kunne finde adressen. Vidnet kunne gengive præcise vejnavne, som de kunne køre efter. Jeg har efterfølgende selv prøvet at taste det ind i min gps, og jeg kunne finde stedet uden problemer - og det kan ikke passe, at mit udstyr er bedre end deres," lyder kritikken fra Peter Jørgensen til avisen.

Peter Jørgensen kan dog prise sig lykkelig for, at faderen overlevede den alvorlige ulykke, selvom han pådrog sig et alvorligt bækkenbrud og måtte overflyttes til Odense Universitetshospital for at gennemgå en stor maveoperation, der skulle fjerne blodansamlinger. 

"Gudskelov havde han ikke revet en pulsåre over eller på anden måde var i akut livsfare, for så havde konsekvenserne måske været fatale," siger han.

Efterfølgende har Peter Jørgensen taget kontakt til politiet for at høre, hvad han kan gøre for at rejse kritik af alarmcentralen. Beskeden var: send en klage. Men det mener Peter Jørgensen ikke, at han kan få noget udaf. Derfor er han nu gået til pressen.

Publiceret: 19. April 2017 09:42
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!