Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiet rykker ud på vandet: Vil jage vandscootere og hurtigtsejlende både

Frem til midten af august styrker Nordsjællands Politi sin maritime indsats med patruljering og udrykningssejlads langs politikredsens kyster på blandt andet Kattegat, Isefjorden og Roskilde Fjord.

Magnus Andresen, chefpolitiinspektør ved Nordsjællands Politi, fortæller om baggrunden for indsatsen:

"I sommerperioden bruges Nordsjællands havne og kystområder dagligt af mange mennesker til fritidssejlads. Langt de fleste sejler efter reglerne, men desværre ser vi også personer – ofte på vandscootere eller andre hurtigtsejlende både – der sejler for hurtigt og for tæt på badende gæster. Det skaber stor utryghed, og sammenholdt med den tragiske begivenhed i København, hvor to personer i maj måned mistede livet i kollisionen med en vandscooter, har vi derfor besluttet at styrke vores indsats til vands, så vi hurtigt kan sætte ind overfor blandt andet denne vanvidssejlads."

Til dette arbejde bruger politiet en hurtig båd med en tophastighed på ca. 40 knob, svarende til godt 70 km/t.

I maj måned endte vanvidsræs i Københavns Havn tragisk, da to amerikanske kvinder mistede livet, efter den båd de sejlede i blev torpederet af en vandscooter for fuld fart. LÆS ELLER GENLÆS ARTIKLEN HER: Jetski i fuld fart skyld i tragisk dødsulykke: To kvinder dræbt

Publiceret: 01. August 2017 01:12
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112