Tidligere stifter og formand for Liberal Alliance i Fredensborg, 72-årige Niels Søndergaard, smider nu håndklædet i ringen.
Tidligere stifter og formand for Liberal Alliance i Fredensborg, 72-årige Niels Søndergaard, smider nu håndklædet i ringen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiker trækker sig fra kommunalvalget: "Jeg vil ikke hænge valgplakater op"

Niels Søndergaard trækker sit kandidatur til byrådsvalget i Fredensborg Kommune

Af Peter Mailand

Inden valgkampen er gået i gang kaster den tidligere formand og stifter af Liberal Alliance i Fredensborg, 72-årige Niels Søndergaard nu håndklædet i ringen og trækker sig som kandidat til kommunalvalget.

”Jeg er en gammel mand, og jeg kan ikke se mig selv kravle på stiger for at hænge valgplakater op. Og jeg kan heller ikke få andre frivillige til at gøre det. Det synes jeg ikke at jeg kan lægge andre til last for,” siger han og tilføjer:

”Sidste gang var vi to ældre, der gik rundt sammen, så skiftes vi til at holde stigen, men plakaterne komme ikke så langt op,” siger han til Uge-Nyt.

Niels Søndergaard er formand for Seniorrådet, sidder i Ældre Sagens bestyrelse. Og har desuden to it-cafeer og Nivå Lektiecafé.

Mange gode grunde

“Der er rigtig mange gode grunde til, at jeg trækker mig. Jeg synes, at jeg har så mange andre spændende aktiviteter i civilsamfundet, som jeg ikke vil give slip på. Og jeg har fuld tillid til, at de andre kandidater fra Liberal Alliance sagtens kan klare at bringe Fredensborg Kommune på fode igen uden mig,” siger han.

Ifølge Niels Søndergaard har det dog ikke været en nem beslutning.

”Jeg har overvejet det grundigt hele sommeren men er nået frem til at min energi og engagement kan blive brugt bedre på andre aktiviteter end en plads i byrådet,” siger han.

Publiceret: 12. September 2017 01:12
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt