Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Raser over billet-svindel til populær koncert: "Dybt usmageligt"

Direktør i Horsens & Friends, Frank Panduro, er dødtræt af billethajer, som nu forsøger at fuppe med falske Ringo Starr-billetter

 

Billetsalget til de fem koncerter "Rock i Lunden", der afholdes henover sommeren 2018 i Horsens, er i fuld gang. Men nu melder billet-svindlere med falske billetter sig også på banen, og det har fået koncertarrangør og direktør i Horsens & Friends, Frank Panduro, op i det røde felt, skriver Horsens Folkeblad.

Det er blandt andet hjemmesiden Viagogo, der sælger billetter til koncert med Ringo Starr den 15. juni, han kritiserer og advarer imod:

"Jeg er virkelig træt af Viagogo. Ikke nok med, at de udbyder alt for dyre billetter på falske præmisser. De har også indrettet deres hjemmeside med en "nedtælling": "Disse billetter vil ikke længere være reserveret om...", og så er der syv-otte minutter at løbe på. Målet er selvfølgelig at gøre folk så stressede, at de hurtigt slår til. Det er dybt usmageligt," siger Frank Panduro til Horsens Folkeblad.

Viagogo sælger f.eks. Ringo Starr-billetterne til 1.500 kroner plus moms og gebyrer. Billetterne er nummererede, så man får indtryk af, at det er reserverede pladser, man køber.

Sådan hænger det bare slet ikke sammen. De fem Rock i Lunden-koncerter sælges nemlig officielt i en samlet pakke til kun 795 kroner plus gebyr - altså næsten det halve af Viagogos pris.

Frank Panduro opfordrer folk til at købe gennem autoriserede forhandlere som Ticketmaster.

Publiceret: 15. December 2017 16:56
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt