Mød kvindestemmen bag radiostationen The Voice

Freya Møller-Sørensen har i fire år været stationsstemme på The Voice. Vi har været med hende i studiet

Freya Møller-Sørensen er født i København, opvokset i østjylland, og har også boet nogle år på Grønland, inden hun i 1996 drog til England for at forfølge sin skuespillerdrøm.

Hun blev uddannet skuespiller i London i 1999 og har haft masser af roller i både film og tv og på teatret. Blandt andet har hun medvirket i den danske film Inkasso og i tv-dramaerne Krøniken og Ørnen.

Men måske kender du bedre Freya på hendes stemme.

Hun har været flittigt brugt som indtaler på dokumentarprogrammer, i lydbøger og radio/tv-reklamer. Og siden oktober 2007 har Freya været fast kvindelig image-speaker for radiostationen The Voice. Her er hun ikke radiovært men derimod den stemme, som lytterne skal kunne identificere radioen på. Hun ER med andre ord "The voice". 

Tv-indslag: Mød kvindestemmen bag The Voice

"For mig handler det meget om, at formidle noget personlighed og formå at skabe en god atmosfære i radioen. Men da man som image-speaker er på næsten hele tiden, er det også vigtigt, at man kan variere sin stemme, og både kan lyde frisk, sensuel, sød eller cool, alt efter hvad der er brug for," siger Freya til Lokalavisen.dk, da vi møder hende i studiet i færd med at indtale teksten til de spots, som skal køre i radioen den kommende uge. 

Mød stemmen bag "The Voice" og hør om arbejdet med branding af en radiostation her

Publiceret 12 August 2011 16:56

SENESTE TV