Svensk ekspert:

Sådan bliver Raket-Madsen frifundet for drab. Han griner retsvæsenet lige op i ansigtet

Han griner retsvæsenet lige op i ansigtet. Sådan lyder en svensk eksperts vurdering af Peter - 'Raket-Madsen' - Madsen, der fastholder sin forklaring om, at den 30-årige svenske journalist Kim Wall døde på hans ubåd som følge af en ulykke.
Og det værste er, at han kan ende med at gå fri af sigtelsen for overlagt manddrab, skriver den svenske avis Expressen.
Leif GW Persson, svensk kriminolog og professor i politiefterforskning ved Rikspolisstyrelsen i Stockholm, fortæller om sine erfaringer fra lignende sager i Sverige.
"I min tid i efterforskningen i Sverige, og når det gælder mord på kvinder, hvor de efterfølgende er blevet dumpet, parteret eller forsøgt skjult, har jeg oplevet tre mordsager, hvor det var helt indlysende, at vi havde fat i den rette gerningsmand - ganske enkelt den sidste mand, de mødte. Men samtlige blev frikendt - det er selvfølgelig rystende at være involveret i,« siger Leif GW Persson ifølge Mx.dk og Expressen.
"I den forstand griner han jo retsvæsenet direkte op i ansigtet," lyder det sammenfattende fra den tidligere efterforsker.
Kære læsere, skriv meget gerne jeres mening i Facebook-opslaget under denne artikel.
Peter Madsen er sigtet for både drab og uagtsomt mandddrab på den svenske journalist samt usømmelig omgang med lig.
Peter Madsen fastholder sin uskyld og har forklaret, at Kim Wall døde ombord på ubåden 'Nautilus', men på grund af en ulykke.
Og det bliver svært for politiet at fastslå, om den forklaring er løgn eller sandhed ifølge Leif G.W Persson, for det danske politi mangler simpelthen konkrete retsmedicinske beviser for, hvordan Kim Wall døde.
Hvis Kim Wall eksempelvis er død af kvælning, som det ifølge Leif GW Persson ofte er tilfældet i sager med kvindemord, så mangler de retsmedicinske beviser.
Hvis de øvrige kropsdele ikke dukker op, er der stor sandsynlighed for, at Peter Madsen bliver frifundet for drabssigtelserne, forklarer Leif GW Persson.
Kære læsere, skriv meget gerne jeres mening i Facebook-opslaget under denne artikel:
 

Publiceret 03 September 2017 16:15

SENESTE TV