Foto: Arkiv
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

"Ren bestialsk ondskab" da far dræbte lille Louise: "Jeg kan i dag godt se, det var galemandsværk"

 

"Jeg kan i dag godt se, det var galemandsværk. Hun havde ingenting gjort. Men jeg kunne ikke se andet end at det var det bedste på det tidspunkt. I dag er jeg godt klar over, at det var fuldstændigt sindssygt."

Sådan forklarede den 51-årige mand, der står tiltalt for at kvæle og dræbe sin blot otteårige datter Louise Julie Junasson, mandag formiddag ved Retten i Odense.

Det skriver fyens.dk.

Mange pårørende til ham, hans ekskone og familier er mødt op i retten. Mange snøfter eller græder stille, mens den 51-årige mand nøje og detaljeret fortæller, hvordan han tog livet af sin otteårige datter med at kvæle hende.

"Efter at have givet slip er der en svag puls. Jeg er bange for, at hun vil blive hjerneskadet, så jeg tager hende med i badeværelset og lægger hende i badekarret," sagde den 51-årige mand, som efter at have kvalt datteren ville drukne hende for at være sikker på, hun var død, ifølge fyens.dk.

Drabet på den otteårige datter var kulminationen på en skilsmisse, hvor han ville tage hævn mod konen.

Efter drabet forsøgte han at begå selvmord, men det lykkedes dog ikke for ham.

Sagen fortsætter resten af formiddagen, og senioranklager Klaus Holten Kristensen kræver manden idømt mindst 14 års fængsel. Han kalder drabet for bestialsk og planlagt, og ondskab. Drabet var forberedt, og den 51-årige far havde på flere måder sikret sig, at kvælningen ville lykkedes.

Publiceret: 19. Juni 2017 10:32
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!