Morten Green har i mange år været ishockeylandsholdets ansigt udadtil, men han stoppede i sommer, året før VM kommer til Danmark.
Morten Green har i mange år været ishockeylandsholdets ansigt udadtil, men han stoppede i sommer, året før VM kommer til Danmark.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rungsteds VM-satsning skal skabe opmærksomhed omkring ishockey

Rungsted Seier Capital vil skabe fokus på ishockeysporten med salg af 20.000 eventsbilletter til VM i ishockey i 2018

I maj 2018 kommer det hidtil største sportsarrangement i Danmarks historie til landet, når VM i ishockey afvikles i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning. Arrangementet vil Rungsted Seier Capital bruge til at fremme opmærksomheden omkring sporten, og derfor sælger de 20.000 billetter med det formål at skabe en unik oplevelse omkring kampene for virksomheder.

Til at hjælpe sig har medejer hos Rungsted Seier Capital, Finn Rosenthal, allieret sig med Peter Trauboth, tidligere partner hos restaurantkæden MASH. Han har haft til opgave at stable aftaler på benene med restauranter inde i København, og det er lykkedes at indgå aftaler med 23 restauranter, hvor virksomheder, der køber billetter til VM gennem Rungsted, kan spise inden kampene i det nyopførte Royal Arena.

Unik oplevelse

Finn Rosenthal har en ambition om, at kombinationen af mad og ishockey kan skabe en unik oplevelse og være med til at lokke flere folk til ishockey.

"Med verdensmesterskaberne og vores projekt håber vi at kunne få mere gang i den danske ishockeyscene, der i den grad fortjener opmærksomheden," siger Rungsted Seier Capitals medejer.

Du kan læse mere om billetterne på www.vm2018.is.

Publiceret: 22. September 2017 08:00
Leveret af Ugebladet
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt