Foto: De Brune Riddere
Foto: De Brune Riddere
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er det afgjort: Her laver de Danmarks bedste bøfsandwich

Pølsebaren i Skanderborg står bag årets bedste bøfsandwich. Det har dommerpanelet bag Danmarks Bedste Bøfsandwich, De Brune Riddere, i dag offentliggjort

Vindere gennem årene
  • 2017: Rasses Skovpølser, Skanderborg
  • 2016: Grisen, Nørrebro, København
  • 2015: Grisen, Nørrebro, København
  • 2014: Havnens Perle, Aarhus
  • 2013: Vestre Baadelaug, Aalborg
  • 2012: Havnens Perle, Aarhus

 

For første gang nogensinde kan Skanderborg bryste sig af at have Danmarks bedste bøfsandwich. Det står klart, efter dommerpanelet bag Danmarks Bedste Bøfsandwich, De Brune Riddere, i dag har offentliggjort Rasses Skovpølser i Skanderborg som årets vinder af den fornemme pris. De seneste to år er prisen gået til Grisen i København, men i år findes den bedste bøfsandwich altså igen i Jylland.

"Her findes en bøfsandwich iført brun sovs i en brun tallerken, serveret ved et brunt kakkelbord - ren brundommelighed!" skriver De Brune Riddere blandt andet i en pressemeddelelse, hvor det også anbefales, at Skanderborg fremover bliver kaldt for Skanderbrun for at hylde byens gode bøfsandwich. 

Medlem af dommerpanelet bag Danmarks Bedste Bøfsandwich, De Brune Riddere, Peter Tessing, beskriver oplevelsen af årets bedste bøfsandwich 2017 således i pressemeddelelsen:

“Her er vi ikke bare under den brune bruser, men vi er faktisk næsten ude, hvor man ikke kan bunde længere. Rasses går hele vejen og serverer simpelthen bøfsandwichen i en dyb tallerken med en voldgrav af sovs. Og vi snakker om en brun sovs i verdensklasse med fuld fart på en lækker fond, smækfyldt med smag og kraft - tilsmagt perfekt, så den er rund, behagelig og gjorde at vi følte os trygge og varme. Sovsen er faktisk blandt de allerbedste, vi nogensinde har smagt! Inde i dybet finder man ikke én stor, men i stedet to tyndere bøffer. Hvis man ellers forstår at stege en hakkebøf, så er det et godt trick til at få dobbelt op på stegeskorpe og dermed smag. Og kan de stege en bøf hos Rasses? Selvfølgelig! Perfekte bøffer med stegeskorpe, god krydring med salt og peber og et blødt og saftspændt rosa indre. For at holde umamibølgen og alt det bløde i skak er det vigtigt med godt med surt. Rødbederne var bløde og havde både sødme og kant fra en frisk syltelage. Remouladen var også perfekt balanceret, så retten tippede ikke på nogen måde og var en stilsikker opvisning i, hvordan man laver en fantastisk bøfsandwich."

Den næstbedste bøfsandwich i 2017 findes hos Dollys på havnen i Horsens, og tredjepladsen går til Spisehuset i Pagoden i Ølgod.

jwh

Foto: De Brune Riddere
Foto: De Brune Riddere

Publiceret: 29. December 2017 15:11
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt