Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sabrina forsvundet uden livstegn: Nu er hun fundet igen

 OPDATERET:

"Godmorgen. Vi har netop haft kontakt med den efterlyste Sabrina. Hun har det godt,hvorfor vi nu slutter eftersøgningen," skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser i øjeblikket 26-årige Sabrina Berntsen, som ikke er set i mere end et døgn. Sabrina blev sidst set klokken 04 natten til søndag. Det var på værtshuset Troubadouren i Esbjerg.

Sabrina plejer dog altid at komme hjem efter en bytur, og derfor er hendes familie bekymret for, at der kan være sket hende noget. Det fortæller vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til BT.

"Hun plejer altid at komme hjem. Så vi er bekymrede, når hun nu har været væk i et døgn," siger han til avisen.

Hun blev sidst set af sin kæreste på værtshuset, som ligger midt i Esbjerg.

"Der er ikke nogen, der har set hende gå noget sted hen, så hun kan være hvor som helst. Det er også derfor, vi ikke ved, hvor vi skal lede efter hende. Så vi håber, der er nogen, der kan genkende hende ud fra billedet og beskrivelse og kan hjælpe os," siger Søren Strægaard til BT.

Både Sabrinas familie og venner har været ude at lede efter hende, men indtil videre har man ikke fundet nogen spor efter hende.

Den forsvundne kvinde beskrives som 160 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har langt, mørkt hår og briller, og hun var iført en mørk jakke, en hvid cardigan, en sort top, blå cowboybukser og hvide sneakers, da hun forsvandt. 

Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Publiceret: 03. Juli 2017 06:29
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!