112
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Saltsprederen Jes blev dagens helt: Reddede far og 2-årig søn ud af flammehav

 

En far og hans 2-årige søn kan sende en stor tak til saltsprederen Jes Albin Hansen. Det kan de efter en ganske skræmmende oplevelse søndag morgen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Klokken er halv seks søndag morgen. Jes Albin Hansen sad i sin saltspredervogn, da han så flammer fra et stråtækt hus i Svinninge. Den 59-årige mand sprang ud og hamrede på døren.

"En mand med dyne rundt om sig åbnede og så lidt forfjamsket ud, da jeg fortalte ham, at det brændte," fortæller føreren af saltsprederen til Ekstra Bladet.

Mens Jes ringede til politiet, så fór manden rundt i huset, indtil den tilsyneladende dybt chokerede beboer af huset fik hentet sin toårige søn.

"Der var han noget knust. Det gik op for ham, hvad der var sket, efter at han i rent chok havde smidt en toårige i en fremmed mands arme," fortæller Jes Albin Hansen, som nu forlod stedet for at salte resten af sin rute færdig.

Efter endt saltning kørte Jes Albin Hansen tilbage til huset, som søndag aften meldes for totalskadet, hvor han talte med brandvæsnets indsatsleder.

Ordensmagten lægger dog ikke skjul på, at føreren af saltsprederen fortjener hæder.

 

Publiceret: 20. Marts 2017 07:30
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!