Vejrpigen Cecilie Hother åbnede Bakken
TV 2's vejrpige Cecilie Hother åbnede torsdag eftermiddag Bakken i Klampenborg. Foto: Martin Warming
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billeder og indslag: Cecilie Hother åbnede Bakken

TV 2's vejrpige Cecilie Hother vil lægge et godt ind hos vejrguderne for Bakken

Verdens ældste forlystelsespark, Bakken i Klampenborg, er endnu engang krøbet ud af sit vinterhi.

Efter en pjaskvåd 2011-sæson, hvor flere dage i højsæsonen simpelthen regnede væk, forsøger Bakken i år tilsyneladende at charmere sig ind på vejrguderne. Derfor havde Bakken allieret sig med TV 2's vejrpige, Cecilie Hother, der stod for den officielle åbning af Bakken torsdag eftermiddag.

"Vi prøver at lave en alliance med vejrguderne, og så håber vi jo, at Cecilie kan trykke på de rigtige knapper", lød det fra Bakkens direktør, Niels-Erik Winther.

TV: Cecilie Hother åbner Bakken

"Vild med Bakken"

Og den danseglade vejrpige var stolt over at få lov til at dreje kæmpenøglen til Dronningeporten og erklære Bakken for åben.

"Jeg er vild med Bakken. Jeg elsker blandingen af forlystelser og sjov og ballade - samtidig med at man er ude i naturen", sagde Cecilie Hother om sit eget personlige forhold til Bakken.

Bakken har brugt vinteren på at bygge en række nye forlystelser. Den største nyhed er 'De Vilde Mus', som er en helt ny rutsjebane med garanti for sug i maven, lover Bakken. Der er også blevet plads til et nyt behændighedsspil, der har fået navnet 'Mini Bowling'.

Den sidste nye forlystelse på Bakken er børne- og familieforlystelsen 'Kænguru', hvor to personer sidder side om side på kænguruer, der tager deltagerne med på en hoppende tur. 

Millioner på sikkerhed

Bakken har brugt tre millioner kroner på at gøre forlystelsesparken mere sikker at færdes i. De mange penge er blandt andet blevet brugt på at få gravet fibernet-kabler ned, som samtlige teltholdere er blevet tilsluttet.

Der er i den forbindelse blevet opsat alarmcentraler i alle Bakkens forretninger med brandmeldere i alle rum, så en eventuel brand vil blive opdaget med det samme. Endelig er der blevet opsat overvågningskameraer på strategiske steder rundt omkring på Bakken.

Se flere billeder fra Bakkens åbning i 'Fotogalleri' nederst i artiklen

"Udgangspunktet for investeringen er, at vi ønsker at tilbyde vores gæster øget sikkerhed via videoovervågning af Bakken. Men samtidig får vi forbedrede muligheder for at højne sikkerhedsniveauet i relation til brandfare og værdisikring af teltholdernes forretninger," siger direktøren.

Og så er det også i år, at Bakkens vartegn, den gamle trærutchebane, kan fejre sin 80 års fødselsdag. Rutchebanen, der runder otte årtier den 16. maj, er still-going-strong, selv om den blev bygget helt tilbage i 1932.

Endelig har Bakken også lanceret en helt ny hjemmeside i år, hvor man løbende kan følge med i de forskellige aktiviteter

Publiceret: 29. Marts 2012 15:44
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!