Foto: TV3:Lemche&Serup
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billederne: Så dejlig er nordsjællands eneste Paradise-babe

En ny sæson af realityserien Paradise Hotel begyndte på TV3 i mandags, og unge singlers fest og intriger på et luksushotel i Mexico kan de næste måneder følges på de danske tv-skærme.

Tirsdag aften trådte 21-årige Camilla-Sofie fra Helsingør frem foran kameraet for første gang og fik sin reality-ilddåb foran en af verdens mest kendte tv-stjerner.

"Jeg kom ned ad trappen, og der sad pludselig Paris Hilton og sagde hej til mig. Hun skulle hjælpe mig med at vælge en partner ud af fem fyre," fortæller Camilla-Sofie, som i første omgang ikke troede, at det var den ægte Paris Hilton, hun sad og sludrede med.

"Det var først efter optagelserne, da jeg kom hjem til Danmark, at det gik op for mig, hvor stort det er at have haft et personligt møde med hende," siger pigen fra Helsingør, som så sin debut som reality-stjerne sammen med nogle veninder tirsdag aften.

"Det var meget underligt at se sig selv - grænsende til det pinlige, men jeg er bange for, at det bliver endnu værere efterhånden, som programmet udvikler sig," siger Camilla-Sofie.

"Jeg havde tænkt meget over, hvordan jeg skulle opføre mig, inden jeg tog afsted. Det vil sige ingen sex, nøgenhed og andre ting, som jeg ville fortryde bagefter. Men der kommer altså til at ske ting, som jeg kan blive dømt på, og som jeg godt kan have lidt ondt i maven over nu. Jeg mener dog stadigvæk, at jeg kan se mig selv i spejlet," siger Camilla-Sofie til Lokalavisen.dk.

Camilla-Sofie arbejder til dagligt som pædagogmedhjælper i hjembyen Helsingør. Hun drømmer om at blive ejendomsmægler og vil gerne starte på at læse økonomi til sommer.

"Det er mit konkurrence-gen, der gør, at jeg valgte at stille op i Paradise Hotel. Jeg har ikke noget ønske om at blive kendt af at være med. Jeg vil bare vinde," siger hun.

Se flere billeder af Camilla-Sofie i galleriet nedefor:

Publiceret: 16. Januar 2013 16:24
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!