112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se video: Her overfaldes ungt par, fordi de spiser pizza med svinekød - indvandrergruppe efterlyses

 

I forbindelse med en i pressen omtalt voldsepisode, som fandt sted natten til søndag i Silkeborg, offentliggør Midt- og Vestjyllands Politi nu en overvågningsvideo, som viser episoden, der ledte til overfaldet - og selve overfaldet.

I kameralinsens venstre hjørne ser man en gruppe personer samlet foran Pizzaria Eiffel i Nygade i Silkeborg. På et trappetrin sidder et ungt par og spiser en pizza.

Klokken 06.07 går en person (A) hen til parret tager et stykke af den 24-årige kvindes pizza op og smider det til jorden. Ifølge tidligere artikler spørger A kvinden, om hun spiser svinekød på sin pizza, da han tager pizzastykket og kaster det. LÆS ARTIKEL OM OVERFALDET HER: KLIK

Efterfølgende ender det i slagsmål, hvor der bliver udvekslet flere slag mellem A og kvinden og hendes mandlige ven. 3-4 af A's venner, som står i nærheden, springer til og tildeler ligeledes kvindens mandlige ven flere slag og spark.

Hvad der præcist var sket forud for dette, er fortsat uklart, men politiet oplyser, at ingen af personerne kendte hinanden på forhånd.

Midt- og Vestjyllands Politi søger derfor vidner, som har set episoden den pågældende nat. Samtidig efterlyses

A: Mand, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, anden etnisk herkomst end dansk, iført mørk tøj. A´s Vennegruppe på 3 – 4 mænd, der ikke kan beskrives nærmere, efterlyses også.

Henvendelse kan ske til Midt- og Vestjyllands Politi via telefon 114.

Del gerne efterlysningen i Facebookopslaget nedenfor.

Publiceret: 17. Marts 2017 15:38
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!