112
Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sexchikane: 18-årig kvinde kørt ud i skov for at se chefen onanere

En 18-årig kvindelig ansat i en restaurant i Lyngby Storcenter har fået tilkendt 40.000 kroner i erstatning for sexchikane fra sin chef. Manden, der i øvrigt ikke har betalt erstatningen, kørte bl.a. den unge kvinde ud i en skov, hvor han tilfredsstillede sig selv foran hende.

Det skriver nyhedsbrevet fra fagforbundet 3F. Offeret, Sanne Davidsen, frygter i dag stadig at møde sin tidligere chef, Imdat Özbek.

I 2007 arbejdede hun som tjener på restaurant Fratelli i Lyngby Storcenter, og det var herfra, at sexchikanen udspillede sig.

Turen i skoven fandt sted i august 2007. Imdat Özbek tilbød en aften at køre den dengang 18-årige Sanne Davidsen hjem. Men i stedet startede en længere køretur rundt i Københavnsområdet.

"Ved en af hans caféer forsøgte han at kysse mig. Jeg fik skubbet ham væk og forklaret, at det ikke var en god ide," siger Sanne Davidsen.

Men på vejen hjem stoppede han bilen i et skovområde. Her fik han hurtigt trukket bukserne ned og begyndte at onanere, mens han famlede efter Sanne Davidsen med den anden hånd.

"Jeg var i chok og prøvede at skubbe ham væk. Heldigvis var han hurtigt færdig."

Efterfølgende kørte Imdat Özbek hende hjem, som om intet var sket. Sanne Davidsen nåede kun lige inden for døren, før hun brød sammen. Dagen efter meldte hun sin chef for sexchikane og blufærdighedskrænkelse, skriver nyhedsbrevet fra 3F.

Imdat Özbek ønsker ikke at kommentere sagen. Han henviser i stedet til sin advokat Roberto Panada. Advokaten forklarer i en mail, at han ikke har haft med sagen at gøre. Men han mener generelt, man skal være varsom med at drage forhastede konklusioner i denne type sager.

 

Publiceret: 18. Maj 2011 12:56
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!