Til ære for fotografen stillede Niklas Rindom sig op som et billede af den cool guy, han anser sin far for at være.
Til ære for fotografen stillede Niklas Rindom sig op som et billede af den cool guy, han anser sin far for at være.
Foto: Mogens Greve
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sexmisbrug: En dag dukkede Allan op i hjemmet

For en lille 8-årig dreng blev det skæbnesvangert at Allan en dag dukkede op i det kristne hjem

27-årige Niklas Rindom er uddannet murer og starter 4. februar på en uddannelse som bygningskonstruktør. Han er skilt og har en datter fra ægteskabet som han ser hver anden weekend. Han bor i dag i Mørke sammen med sin kæreste - og en søn på ét år.

En dag da Niklas var otte år, dukkede Allan op i det kristne hjem i Esbjerg. Hans forældre hjalp af et godt hjerte ofte andre med deres problemer. At Allan ikke var nogen undtagelse, kom de dog senere til bitterligt at fortryde.

Søgte trøst

"Jeg er vokset op med, at der jævnligt kom folk i huset, og Allan var en af dem som søgte trøst ved mine forældre efter at være blevet skilt og havde mistet kontakten med sine to børn," fortæller 27-årige Niklas Rindom fra Mørke.

"Mine forældre hjalp ham op igen og tog sig af ham, og til gengæld tog han sig af mig, Jeg var genert og havde ikke mange kammerater, så han påtog sig en rolle og hentede mig efter skole, gav mig gaver og penge og tog mig med i biografen, til svømning og til koncerter m.m."

Nogle gange overnattede Niklas også ved Allan.

Både dag og nat

"Allan begyndte at forgribe sig på mig. Det foregik både om dagen og om natten. Jeg var otte år, da det startede, og det stod på i halvandet år. Mine forældre anede ikke noget om det, selv om min mor nok havde en fornemmelse af et eller andet. Hun spurgt jævnligt, om der var noget galt, og jeg svarede altid nej. Jeg blev teenager som 9-årig - blev tvær og aggressiv og kunne pludselig finde på at slå."

Niklas var bange. Bange for hvad Allan kunne finde på, hvis han fortalte nogen om det.

"Ville han slå mig ihjel - eller min familie? Jeg følte mig mere og mere bange og alene, og Allan gav mig en følelse af, at det vi gjorde sammen, var det rigtige. Han forstod at twiste sandheden og det forkerte, og i dag kan jeg godt se, at det er derfor, jeg senere fik det svært ved mange ting - og stak af fra det."

Torsdag 22. november står Niklas Rindom for første gang frem for en fremmed forsamling og fortæller om sine oplevelser til forældre og personale på Ådalsskolen i Skørring. Den skole han senere kom til at gå på.

Publiceret: 13. November 2012 06:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!