Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

"Skriv til mig at du gerne vil være min tæve..'

Efter denne besked på Messenger er Thomas Hav, fremtrædende politiker i Nordjylland, ude på virkelig dybt vand.

Det socialdemokratriske partimedlem, Jasmine Søgaard, står for første gang frem og fortæller om de beskeder, som regionrådspolitikeren Thomas Hav har sendt til hende. Det var en messenger-chat, der blev indledt med en snak om en fælles politisk drøm, men den endte et helt andet sted, skriver TV Nord.

Thomas Hav kaldte ikke bare Jasmine Søgaard for en tæve, men også et kvindeligt medlem af regionsrådet i Nordjylland en´House-Fisse'.

"Jeg er vred. Jeg vil ikke finde mig i at blive kaldt tæve, og at der er en, der skriver til mig, at jeg skal være hans tæve, og at han vil sende 10.000 kroner. Jeg vil ikke finde mig i, at det er en fra mit parti, der opfører sig på den måde," siger Jasmine Søgaard til TV Nord.

Jasmine Søgaard klagede over partifællens opførsel til Socialdemokratiets gruppeformand i regionsrådet, Mogens Nørgaard. Det fik Mogens Nørgaard til at kræve, at Thomas Hav trækker sig fra regionsrådet.

Thomas Hav er siden trådt ud af Socialdemokratiet og er nu løsgænger i regionsrådet. Jasmine Søgaard stoppede al kontakt med Thomas Hav den 14. december, da beskederne gik langt over hendes grænser.

 

Publiceret: 09. Januar 2018 20:43
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt