Til naturist-svømning i Blovstrød er der stemningsfuldt levende lys langs bassinet.
Til naturist-svømning i Blovstrød er der stemningsfuldt levende lys langs bassinet.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Smid badebukser og badedragt: Her svømmer vi nøgne

Af Michael Braunstein

Hele fem gange har det været muligt at svømme nøgen i Blovstrød Svømmehal i løbet af 2012. Det tilbud opstod, fordi Sigma Swim Allerød sammen med foreningen Danske Naturister fandt sammen om at arrangere naturist-svømning en række fredagsaftener i løbet af året.

"Vi fortsætter det gode samarbejde i 2013, således at der vil være en række aftener i Blovstrød Svømmehal reserveret naturist-svømning, det vil sige at alle deltager uden badetøj på disse aftener," siger svømmeklubben.

Naturist-svømning tilbydes nu i en række af svømmehaller jævnt fordelt på Danmarkskortet, men Blovstrød Svømmehal er indtil videre eneste tilbud i Nordsjælland.

"Til naturist-svømning i Blovstrød er der stemningsfuldt levende lys langs bassinet, der bydes på kaffe og the, ofte har en eller flere af deltagerne hjemmebagt kage med, der er behagelig musik i højttalerne, hyggesnak i saunaen og i det hele taget er der en dejlig afslappet atmosfære," beretter svømmeklubben.

Sigma Swim Allerød håber, at endnu flere end hidtil får øjnene op for naturist-svømningen, som på ganske få punkter adskiller sig fra en vanlig tur i svømmehallen: Man klæder om sammen, hvilket specielt børnefamilier sætter stor pris på, og så har man altså bare ikke tøj på. De kommende arrangementer i foråret 2013 vil byde på et tema hver enkelt aften, oplyser klubben.

Næste gang der tilbydes naturist-svømning er fredag 25. januar kl. 19.00-21.30, dørene lukkes kl 19.30.

Man kan læse mere om naturistsvømning i Blovstrød Svømmehal på www.svomallerod.dk og www.naturister.dk

Publiceret: 20. Januar 2013 11:45
Leveret af Allerød Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!