Alexander True scorer kontrakt i Nordamerika

Efter tre år i de canadiske juniorligaer fortsætter Alexander True sin ishockeykarriere i AHL-klubben San Jose Barracudas

Af
Joachim Weichel

Ishockeyspilleren Alexander True har brugt de seneste tre år hos holdet Seattle Thunderbirds i WHL-ligaen, der er én af tre canadiske juniorligaer. Nu rykker han teltpælene op og rykker ned ad den amerikanske vestkyst, efter han har underskrevet en to-årig kontrakt med AHL-klubben San Jose Barracudas, der fungerer som andethold for NHL-holdet San Jose Sharks.
Aftalen kom i stand, efter den 20-årige spiller de seneste par år har imponeret på den internationale scene for det danske U20-landshold, hvilket sikrede ham en plads på hans kommende holds prøvetræning, og her fik han overbevist trænerteamet om, at han er værd at satse på.
I forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten afslørede San Jose-organisationen, at NHL-afdelingen stærkt havde overvejet at drafte ham, og derfor udtrykker de stor glæde for, han har valgt at skrive under med deres organisation, selvom der var stor interesse for det danske stortalent.
Han afsluttede sin tid i de canadiske juniorligaer med sin hidtil bedste sæson, hvor det både blev til et mesterskab i WHL-ligaen og hans bedstproducerende sæson i Nordamerika. På vej mod titlen spillede han således 86 kampe med 62 point til følge, og dermed nåede han op på 169 kampe for Seattle-holdet, som han altså takker af hos for at forfølge drømmen om at spille i NHL.

null

Publiceret 16 July 2017 16:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV