Anja og Queeny gjorde det igen:

Vinder VM-guld i dans med hund

 
Siden 2010, hvor det første store internationale mesterskab i dogdance blev afholdt har Anja Christiansen fra Slangerup og hendes hund, border collien Queeny, hørt til i verdenseliten - og nu har de to endnu engang ført Danmark helt til top i den specielle sportsgren.
I lørdags vandt Anja og Queeny guldmedaljer ved VM, som blev afholdt i Leipzig. De vandt på en fortælling til soundtracket til filmen Frozen. Specielt Anjas fortolkning og måde at ramme følelserne i musikken var årsagen til, at dommerne gav hende toppoint.
"Det er helt fantastisk. Jeg har trænet op til det her i mere end et år, og for mit vedkommende er der altid mange nerver på, når vi er til et mesterskab. Jeg har svært ved at sove og mister helt appetitten, så når vi endte med at blive råbt op som vindere, så har jeg næsten ikke ord for, hvor rart det føltes," siger en glad Anja Chrisiansen til Lokalavisen.dk.

SE OGSÅ TV-INDSLAG: LOKALAVISEN.DK MØDTE ANJA OG QUEENY I 2012, DA DE NETOP HAVDE VUNDET EM I PRAG

Stort fokus

At være i elitetoppen i dogdance er bestemt ikke noget, man kommer sovende til. Anja træner stort set hver dag med sine hunde, og de sidste tre måneder op til mesterskabet intensiveres fokus, så alt stort set handler om det tankemæssigt. Op til stævnet bliver den 10-årige hund Queeny også behandlet, så mange topatleter ville være misundelige.
"Jeg svømmer med hende, giver hende specielle kosttilskud, kirupraktiske behandlinger og her inden VM har hun også fået massage af en massør for at løsne musklerne op," fortæller Anja Christiansen, som håber, at der er mange gode år tilbage i Danmarks helt store guld-hund Queeny.

Publiceret 17 November 2017 11:13