Kvindernes mudderløb:

Rift om startnumrene til Ladies Mud Race 2018

Af
Af Claus Beyer

”Det er helt vildt det her,” var løbsleder Peder Bisgaards umiddelbare kommentar, da han fulgte tilmeldingerne til næste års udgave af Ladies Mud Race, der startede fredag klokken 12.00 præcis.
Selvom starten til den 2. udgave af Ladies Mud Race i Hillerød først går den 14. september 2018, så blev der i det første døgn solgt knap 800 starter af de udbudte 1200, og selvom løbsledelsen har kunnet følge den megen aktivitet og ikke mindst store interesse for løbet på løbets facebookside de sidste par dage, så var det alligevel overraskende for Peder Bisgaard, at det gik så stærkt.
Fik du læst: Masser af mudder til både kvinder og mænd 

Ladies Mud Race er et forhindringsløb over ca. 8 km. med en række både opbyggede, men også naturlige forhindringer igennem ild, vand og ikke mindst mudder:
"Det er et løb, hvor de fleste ikke deltager for at vinde, men for at have det sjovt, samtidig med at det er udfordrende. Derfor vil der med garanti også i 2018 være mange udklædte hold – og fælles for alle er, at holdene løber efter devisen: alle ud – alle hjem,” fortæller ruteansvarlig Christian Friis, der garanterer for både nye spændende forhindringer og dermed også for nye oplevelser for deltagerne.
Som noget nyt som følge af en stor efterspørgsel vil der i 2018 også være Afterparty efter løbet i stil med den fest, der plejer at være der, når mændene har løbet Xtreme Mandehørm. 

Publiceret 05 December 2017 15:00

SENESTE TV