Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Spritbilist stjal patruljevogn: Nu er han fundet død

 

Den 47-årige mand, der søndag morgen flygtede fra politiet i en stjålen politibil, er fundet død.

"Jeg kan bekræfte, at det er den samme mand, som er fundet død, og at der er tale om et selvmord," siger politikommissær Torben Rungstrøm fra Sydøstjyllands Politi til Vejle Amts Folkeblad.

Søndag morgen blev manden stoppet i forbindelse med et biluheld ved Grindsted. Manden var mistænkt for at være påvirket af alkohol. Men da betjentene ville skubbe bilistens køretøj hen i siden af vejen, så bilen ikke generede trafikken, lykkedes det bilisten at stjæle betjentenes patruljevogn og flygte fra stedet.

En stakket frist for den 47-årige bilist - for blot lidt længere nede af vejen kørte han forntalt ind i en anden bil og flygtede fra stedet. Da politiet kom til den forulykkede bil, opdagede de blod i den - og frygtede derfor, at manden var kommet alvorligt til skade.

Derfor blev en stor eftersøgning sat i værk med både hundepatruljer og en helikopter. Arbejdet fortsatte søndag eftermiddag, hvorefter den 47-årige blev fundet død.

Da politiets bil blev stjålet, har Den Uafhængige Politiklagemyndighed nu overtaget sagen og efterforsker, om politiet har lavet fejl i sagen.

Publiceret: 19. Juni 2017 11:09
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!