Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stærkt beruset kvinde udsat for fuldbyrdet voldtægt: Nu trækker asylansøger sin tilståelse tilbage

 

"Jeg var bange. Jeg var under pres." Sådan lyder forklaringen fra en 25-årig iransk asylansøger på, at han tidligere har tilstået voldtægt af en 19-årig beruset kvinde i skolegården på Sønder Otting Skole i Haderslev den 16. juli sidste år. I tilståelsen fortalte han ellers politiet, at han blev vred, da kvinden gjorde modstand. Han tog derfor kvælertag på hende og forsøgte at få hende til at give sig oralsex - men den forklaring

er altså nu trukket tilbage. Nu fortæller iraneren, at den 19-årige kvinde gik frivilligt med ham ind i skolegården for at have sex, skriver jv.dk. Den 25-årige sidder netop nu på anklagebænken ved Retten i Haderslev.

Sagen:

Den 19-årige kvinde havde natten til den 16. juli været på diskotek i Haderslev, da hun stærkt beruset mødte op på asylcentret på Vilstrupvej, hvor hun troede, hun skulle til efterfest. Her blev hun afvist af en vagt, som sendte hende tilbage mod byen. I et lyskryds ikke langt derfra mødte hun den 25-årige asylansøger, som ifølge vidner fulgte efter hende ind på skolen.

Det var høje skrig fra skolegården, der fik bekymrede en borger, som slog alarm til politiet. Asylansøgeren blev nærmest taget på fersk gerning, da politiet nåede frem, og han blev derfor anholdt og sigtet i sagen. En retsmedicinsk undersøgelse bekræftede efterfølgende, at den unge kvinde havde været udsat for en fuldbyrdet voldtægt, skriver jv.dk.

Publiceret: 10. Januar 2017 09:14
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!