Det Kongelige Teater søger ammer, godtfolk og stridsfolk.
Det Kongelige Teater søger ammer, godtfolk og stridsfolk.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Statister til Røde Orm søges: Nu kan du blive en del af Det Kongelige Teaters forestilling

Det Kongelige Teater holder informationsmøde 25. oktober for alle, der måtte være interesserede i at være statister i forestilling Røde Orm i Ulvedalene

Af Pernille Borenhoff

Drømmer du om at være en del af den 80 personer store gruppe af statister, der i foråret medvirker i Det Kongelige Teaters forestilling Røde Orm i Ulvedalene, så er det nu, at du skal læse videre.

Det Kongelige Teater søger nemlig statister. Specifikt tre ammer, 40 stridsfolk, der er i rigtig god form og samtidig synes, at der sjovt at slås og træne meget. Endelig søges 37 såkaldte 'godtfolk'. De skal være i helt almindelig god form. Fælles for alle er dog, at de skal kunne afse meget tid til både at være med til prøverne og til de mange efterfølgende forestillinger. Desuden skal man kunne lide at være udendørs, da forestillingerne jo opføres i Ulvedalen i Dyrehaven. i stort set al slags vejr.

Som statist er man ikke på lønningslisten, men arbejdet med teatret bærer lønnen i sig selv, forlyder det fra Det Kongelige Teater.

Der er dog lidt fryns med i pakken i form af holdtøj, mad, kørselsgodtgørelse, billetter til forestillingen med mere.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad der kræves for at blive statist, så inviterer Lyngby-Taarbæk Kommune og Det Kongelige Teater til informationsmødet den 25. oktober kl. 19.

Det hele foregår på den scene, der hedder Mellemgulvet i Skuespilhuset (Kvæsthusbroen). Mød gerne op i foyeren 10-15 minutter før.

Til mødet vil Frede Guldbrandsen, som er instruktør på forestillingen fortæller om forestillingen. Det Kongelige Teaters producent Mette Bisgaad samt Hanna W. Grue, der er statistkoordinator fra Lyngby Taarbæk Kommune står klar til at svare på spørgsmål.

Der planlagt castings 2. og torsdag d. 7. december. Tilmelding til casting sker enten i forbindelse med informationsmødet, eller ved at skrive til til Hanna W. Grue på hanng@ltk.dk.

Røde Orm spiller i Ulvedalene fra 23. maj til 30. juni 2018. Se yderligere om forestillingen på www.kglteater.dk.

Publiceret: 19. Oktober 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt