Status Quo indstiller karrieren med elektriske guitarer. Og det sker i Middelfart 29. april. Arkivfoto
Status Quo indstiller karrieren med elektriske guitarer. Og det sker i Middelfart 29. april. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Status Quo lukker og slukker i Middelfart

Det legendariske band spiller den sidste elektriske koncert i Lillebælthallen

55 år med rockmusik og boogie, båret af tostemmig sang og guitar slutter, når Status Quo går på scenen i Lillebælthallen, Middelfart, den 29. april næste år.

De britiske legender har besluttet at indstille karrieren. Fremover vil de kun optræde sporadisk - og udelukkende akustisk. Men de slutter med et brag i Middelfart.

Gamle venner

For et par uger siden kontaktede bandets management folkene bag Rock Under Broen og tilbød dem den sidste elektriske Status Quo-koncert.

“Vi har haft Status Quo med under broen flere gange. Og vi er meget glade for at kunne præsentere denne koncert, som bliver deres sidste elektriske nogensinde. I hvert fald i Danmark, måske i det hele taget,” siger Rock Under Broen-talsmand, Bent Frandsen.

Status Quo har en lang række hits i bagagen. Blandt andre 'Rockin' all over the world', 'Whatever you want', og 'Caroline'.

De skulle have været med på juleklassikeren 'Do they know it's christmas' men forpasssede chancen, fordi de to sangere, Francis Rossi og Rick Parfitt, faldt i en flaske og gik ud som to lys i et af pladestudiets baglokaler. Derfor høres de ikke på klassikeren fra 1984.

Publiceret: 09. December 2016 13:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!