Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stor narkoring optrevlet: 1.335 kilo narko beslaglagt

 

18. personer er anholdt i en stor internationalt koordineret aktion rettet mod et organiseret kriminelt narko netværk, oplyser Østjyllands Politi, som har samarbejdet med Sydøstjyllands- og Nordjyllands Politi samt politiet i både Holland, Sverige og Spanien.

Det er flere måneders efterforskning der onsdag formiddag kulminerede i en nøje planlagt aktion, hvor 14 personer blev anholdt i Danmark, tre i Sverige og en i Holland. De danske anholdelser er foretaget i Horsens-området og Himmerland, oplyser politiet til Lokalavisen.dk.

Under efterforskningen har politiet beslaglagt i alt 1.324 kilo hash og 11 kilo kokain. Heraf 510 kilo hash under aktionen i dag. Derudover er der blevet beslaglagt store pengebeløb.

LÆS OGSÅ: Seks polakker snuppet på fersk gerning: Anholdt efter intens jagt

I forbindelse med indsatsen er der foretaget en lang række ransagninger og undersøgelser i andre lande, der også har ført politiet på sporet af andre narkosager med andre gerningsmænd. I de andre sager er der samlet blevet beslaglagt yderligere 500 kilo hash, 42 liter amfetaminolie, der svarer til ca. 160 kilo amfetamin, 20 kilo kokain, to kilo heroin og 88 kilo amfetamin.

"Vi har løbende holdt møder rundt i Europa for at koordinere indsatsen, så vi kunne slå til på det rigtige tidspunkt. Det er det gode samarbejde på tværs af kreds- og landegrænser, der gør, at vi har kunnet optrevle så stor en narkoorganisation og få en meget stor mængde narko væk fra gaden, siger politiinspektør hos Østjyllands Politi, Brian Olsen.

De anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Publiceret: 07. Marts 2018 13:51
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112