Foto: Google Street View
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tidligere verdenmesters butik konkurs: "Tusind tak for alt jeres støtte gennem årene"

 

I 1977 startede cykelrytteren Jørgen Schmidt en cykelforretning en cykelforretning i Randers, som han for syv år siden solgte til Jesper Faurbye Pedersen, der drev den videre under navnet "Jørgen Schmidt Cyklers Eftf.". Nu er butikken gået konkurs.

Det skriver Randers Amts Avis.

Jesper Faurbye Pedersen delte kort efter nyheden med sine kunder via cykelhandlens Facebook-side med ordene:

"Hej kunder og cykelvenner. Efter syv blandede år er butikken lukket fra dags dato. Tusind tak for alt jeres støtte gennem årene. Mvh Team JSC."

Jørgen Schmidt vandt VM i landevejcykling for amatører i 1970, inden han startede cykelforretningen, som nu ikke kan løbe rundt længere.

"Jørgen Schmidt Cyklers Eftf. blev først erklæret konkurs mandag klokken 14, så jeg har endnu ikke det fulde overblik over, hvad der skal ske nu. Selvfølgelig vil jeg som udgangspunkt forsøge at sælge butikken videre til en, som vil drive den videre, men om det er muligt, er det for tidligt at sige, fortæller hun tirsdag eftermiddag til Amtsavisen og tilføjer, at alternativet vil være at sælge varelageret i et forsøg på at skaffe flest muligt penge til kreditorerne,"fortæller kurator, advokat Hanne Bruun Jacobsen

Hanne Bruun Jacobsen fortæller desuden, at der ikke var nogen ansatte i butikken.

Publiceret: 09. November 2017 07:33
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt