Foto: Den danske musiker og bassist Nicolai Munch-Hansen ses her spille koncert med Kira Skov til Gaffa Prisen 2013 i København.
Foto: Den danske musiker og bassist Nicolai Munch-Hansen ses her spille koncert med Kira Skov til Gaffa Prisen 2013 i København.
Foto: Polfoto / GONZALES PHOTO KIM MATTHÄI LELAND
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tragisk dødsfald i dansk musik: Kira Skovs mand, Nicolai, blev kun 39 år

 

Komponist og bassist, Nicolai Munch-Hansen, er død i en alder af bare 39 år. Det oplyser hans kone, sangerinden Kira Skov, til musikmagasinet Gaffa og på Facebook, hvor hun skriver.

 

"Min kære, elskede ægtemand og far til Nora og Morgan afgik mandag aften ved døden. Jeg elskede Nicolai med hele mit hjerte, og sorgen er uudholdelig. Søger efter styrke til at overvinde dette tragiske tab. Jeg er omgivet af venner og familie, som hjælper med at bære mig igennem dette. Jeg takker jer alle for jeres støtte og kærlighed!

Talentfulde Nicolai Munch-Hansen havde flere soloalbums på samvittigheden og medvirkede samtidig i mange musikalske sammenhænge inden for både jazz og rock. Han har således spillet sammen både folk som Tim Christensen, Jens Unmack, Steffen Brandt, Nikolaj Nørlund, Caroline Hendersen og naturligvis sin kone, Kira Skov, og hendes band Kira and the Kindred Spirits.

Ifølge Gaffa menes dødsfaldet at være en følge af et fatalt indtag af stoffer og alkohol.

Publiceret: 24. Februar 2017 10:17
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!