112
Den skånske journalist Kim Wall, som torsdag var på reportagetur med ubåden UC3 Nautilus. Der er stadig intet spor af hende.
Den skånske journalist Kim Wall, som torsdag var på reportagetur med ubåden UC3 Nautilus. Der er stadig intet spor af hende.
Foto: Ritzau / Tom Wall
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ubådsejer fængslet for uagtsomt manddrab på journalist Kim Wall

 

Ved et forsinket grundlovsforhør i Københavns Byret blev raketmand og opfinder, Peter Madsen, lørdag varetægtsfængslet i 24 dage sigtet for uagtsomt manddrab på den svenske journalist Kim Wall, som han var ude og sejle med i Københavns Havn i ubåden UC3 Nautilus. Det oplyser Ekstra Bladet.

Grundlovsforhøret blev afholdt som et lukket retsmøde på trods af heftige protester fra de fremmødte fra pressen, så det er yderst sparsomt, hvad der er sluppet ud fra mødet.

Inden dørene blev lukket, nåede Ekstra Bladets reporter at observere, at anklagede Peter Madsen flere gange smilede til de mange fremmødte og også sendte fingerkys mod sin kæreste, som sad sammen med flere andre pårørende i lokalet.

Han nægter sig skyldig i anklagen om uagtsomt manddrab, men skal altså sidde i varetægt frem til den 5. september.

Politiet efterlyser fortsat vidner, som har observeret ubåden og besætning komme nær spidsen af Refshaleøen omkring klokken 22.30 torsdag. Derudover vil man også gerne tale med eventuelle vidner, der kan have set Kim Wall efter klokken 22.30 torsdag aften. Hun beskrives som: 160 cm høj, 56 kg, 30 år, spinkel af bygning, rødbrunt hår, grønne øjne. Iført en orange bluse med lange ærmer, sort/hvid blomstret nederdel, nylonstrømper og hvide tennissko.Kontakt Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret: 12. August 2017 20:35
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt