112
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udenlandsk mand jagtede 11-årig: "Kan du så stoppe. Jeg vil bare tale med dig."

 

"Kan du så stoppe. Jeg vil bare tale med dig."

Sådan råbte en mand angiveligt, da han jagtede en blot 11-årig pige på cykel, da hun i onsdags var på vej hjem fra skole. Det skriver sn.dk.

Episoden er en af mange i området omkring Jyllinge, og fandt sted den 1. marts. Men nu uddyber forældrene til den chokerede pige episoden i håb om at en bilist, der kørte forbi på samme tidspunkt måske har set noget. Episoden fandt sted på Nordmarksvej i Jyllinge.

Manden kører op på siden af pigen, mens hun cykler på Nordmarkdsvej ved fællesarealet ved Helligkors Kirke. Han er kørende i en sort varevogn med tonede ruder. Den kører ind på en parkeringsplads på modsatte side af vejen, og en mand stiger ud.

Pigen tror, at manden er stoppet for at lufte sin hund, men han går i stedet direkte imod hende og råber: "Lille pige - vil du se mine...", og så hører pigen ikke mere.

Den 11-årige pige er nemlig blevet så skræmt, at hun cykler så hurtigt væk, som hun kan. Manden løber dog efter og råber: "Kan du så stoppe. Jeg vil bare tale med dig. Jeg gør dig ikke noget. Jeg vil bare tale med dig."

Mens det sker, kommer en modkørende bil. Den 11-årige pige vender sig om for at se, hvor tæt manden er på hende. Han er også stoppet og ser efter bilen. Derfor kører pigen til højre ad Jyllingehøj og videre ned ad Kornvej ind i en indkørsel, hvor hun venter et kort stykke tid, inden hun skynder sig hjem.

Hendes forældre melder sagen til politiet. Pigen har blandt andet givet denne beskrivelse af manden:

Han er lidt mørkere i huden, mørkhåret med hår til ørerne med lidt kruset hår foran. Han er cirka 180-190 centimeter høj og normal i vægt. Han talte dansk med accent og havde en lys, turkis jakke på.

Publiceret: 09. Marts 2017 13:39
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!