Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Uhyggelig trafikulykke: Trak pludselig over i modsatte vejbane - frontalt sammenstød dræber to

 

En voldsom og tragisk færdselsulykke fandt søndag sted ved 15-tiden. Politiet blev alarmeret om, at tre biler var impliceret i ulykken, som fandt sted på hovedvejen mellem Holstebro og Herning. To blev dræbt ved ulykken, og fire blev kørt til behandling på sygehuset med lettere skader.

De første meldinger lød på en alvorligt færdselsulykke, hvor tre biler var impliceret, men da politiet kom frem stod det hurtigt klart, at det var meget alvorligt. 

Ifølge politiets oplysninger skete ulykken, da en bil på vej i sydgående retning trak over i modsatte kørebane. Her kørte den frontalt ind i en anden bil, som derved kom til at snurre rundt på kørebanen. Her blev den påkørt af en tredje bil.

Førerne i de to biler, som kørte frontalt sammen, blev dræbt på stedet. De pårørende er underrettet.

Den ene fører var en 57-årig mand fra Struer, den anden en 41-årig kvinde fra Aulum. I kvindens bil sad også hendes to børn, som blev kørt til behandling på sygehuset med overfladiske knubs. I den tredje bil sad to personer, som ligeledes blev kørt til sygehuset med lettere skader.

Vejen blev spærret som følge af ulykken, og bilinspektøren er i gang med de tekniske undersøgelser på stedet. Vejen forventes genåbnet ved 19-tiden.

Politiet har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Publiceret: 13. November 2017 06:03
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt